Timsko delo, kaj je to? - Zakotnik, Eva (Obzornik zdravstvene nege, 1982)
Prvi del članka opredeljuje timsko delo in omenja osebnostne lastnosti, ki so potrebne za uspešno tovrstno delo. Drugi del članka opisuje način dela v posameznih fazah delovnega procesa. Sklep je namenjen osnovam teorije komunikacij in sistema informacij, ki so pri timskem delu nujno potrebne.