Analiza zadovoljstva pacientov in zaposlenih v zdravstvenem zavodu - Prelesnik, Uroš; Deželak, Zdenka (Obzornik zdravstvene nege, 2003)
Sestavek obravnava analizo zadovoljstva zaposlenih in pacientov v zdravstvenem zavodu. Podatke, ki smo jih v različnih letih pridobili z anketo, smo statistično obdelali. Rezultati so pokazali raven zadovoljstva v trenutku izvajanja ankete ter spremembe v opazovanih letih. Vse to so pomembne informacije vodstvu zavoda za izboljšanje kakovosti poslovanja.